300 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo

Sepet

Totzee - Yaz İçin Bir Bebek Nasıl Giydirilir?

Yaz İçin Bir Bebek Nasıl Giydirilir?

Yazın bebek kıyafetleri hafif ve nefes alabilen malzemelerden yapılmalıdır, böylece bebeğiniz gün boyunca serin kalırken güneşten de korunur. Gündüz için eğer bebeğiniz güneşe maruz kalacaksa bol oturan ancak cildi mümkün olduğunca kapatan seçenekleri seçin. Özellikle muslin keten kumaşlar bebeğinizin cildinin hava almasını sağlayacaktır.

Bebekler Yazın Ne Giyer?

En pratik kıyafetlerden olan zıbınlar ve atletler, hafif ve nefes alabilen malzemeden yapıldıkları için küçükler için oldukça uygundur. Yeni doğan bebeğinizin geri kalan kıyafetine göre uzun ya da kısa kollu seçeneklerinden birini tercih edebilirsiniz.

Elbiseler ve Etekler de yaz için uygun kıyafetlerdir.  Elbiseler, bebeğiniz için hava akışı ve nefes alabilirlik sağlar, böylece etrafta emeklerken serin kalabilirler.

Şortlar ve tişörtler de tercih edilebilecek kıyafetlerdir. Dışarısı için şortları ve tişörtleri kombinleyerek hem bebeğinizi güneşten korur hem de onun rahatlığı hareket etmesini sağlamış olursunuz.

Tulumlar da harika seçimdir. Bebeğinizin güneşin zararlı etkilerinden korunmasını sağlar.

Yazın Bebeğinizi Nasıl Serin Tutabilirsiniz?

Giysiler, sıcak havalarda bebeğinizi serin ve güvende tutmanın bir parçasıdır. Burada dikkate almanız gereken birkaç şey daha var!

Güneş şapkası kullanın

Bir güneş şapkası, küçüğünüzün yüzünü, boynunu ve kulaklarını gölgeleyecektir. Geniş kenarlı veya geniş bir güneş şapkası, çocuğunuzun yazlık gardırobuna bulunması gereken bir eşyadır.

Bebeğiniz güneş kremi uygulayın

Gündüz dışarı çıkıyorsanız, güneş kremi kullanmak küçük çocuğunuz için ek bir koruma düzeyi sağlayabilir. Daha hassas bir cilde sahip olduklarından, bebekler veya küçük çocuklar için özel olarak üretilmiş güneş kremi kullandığınızdan emin olun.

Gölgede kalın

Mümkün olduğunda, bebeğiniz için gölgeyi tercih edin. Gün içinde dışarıda yürüyüş yapıyorsanız, bebeğinizin başının güneşe maruz kalmaması için iyi bir gölge koruması olan güneş şapkası kullanın.

Bebeğinizin Sıcaktan Bunaldığını Nasıl Anlarsınız?

Bebeğinizin çok sıcak olup olmadığını kontrol etmek için elinizi boynunun arkasına, göğsüne veya karnına koyun ve dokunulamayacak kadar sıcak veya aşırı terli olup olmadığına bakın. Bebeğinizin çok sıcak olduğunu gösterebilecek diğer belirtiler şunlar olabilir:

Cildine dokunduğunuzda sıcak olması

Kızarmış bir yüz

Hızlı nefes alma

Terli veya nemli cilt

Telaşlı veya huzursuz

Yorgun veya halsiz görünmesi

Küçüğünüz aşırı ısınmışsa, bebeğinizi içeri veya gölgeye götürün. Bir kat giysiyi çıkarın ve mümkünse boyunlarına soğuk bir bez parçası bastırın. Sulu olduklarından ve serin tuttuklarından emin olun.

Bebeklerinizle birlikte dışarıda zaman geçirmek ve oynamak yaz günlerini geçirmenin en iyi yoludur. Bebeğinizin serin ve mutlu kalması için hava şartlarına uygun giydirdiğinizden emin olun. Yazlık bebek kıyafetleri ararken, Totzee’de çok çeşitli tulumlar, elbiseler, şortlar daha fazlasını keşfedin.

Önceki gönderi
Sonraki gönderi

Yorum bırakın

Yorumlar onaylandıktan sonra yayınlanır