300 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo

Sepet

Totzee - Yaz Seyahat İpuçları: Bebekle Seyahat

Yaz Seyahat İpuçları: Bebekle Seyahat

Küçüklerle Yaz Seyahatinin Stresini En Aza İndirmek

 

Yaz, çevrenizi veya dünyayı bebeklerle keşfetmek için her zaman heyecan verici bir zamandır. Sıcak hava, doğa yürüyüşünden kumsalda yüzmeye kadar küçüklerle açık havada yapılacak şeyler için bize daha fazla seçenek sunuyor.

 

İster bebeğinizle günübirlik bir gezi için yola çıkın, ister daha uzun mesafelerde daha uzun tatil yapın, aşağıdaki yaz seyahat ipuçlarını önceden planlayarak ailece güneşin altında güvenli ve rahat bir şekilde eğlenmenize yardımcı olur.

 

Bebeğiniz için nefes alabilen ve hafif olan kıyafetleri seçin: Bebeğinizin cildinin hava almasını sağlayacak ve rahatça terlemesini sağlayacak kıyafetler seçin. Beklenmedik soğuk havalarda veya aşırı klimalı havaalanlarında, uçaklarda ve restoranlarda her zaman mevsimlik kıyafetleri de yanınıza aldığınızdan emin olun. Totzee ürünleri bebeğinizin rahatı için iyi bir seçim olacaktır.

 

Emzirmeye devam edin: Hava sıcakken ve bebek terlediğinde susuz kalması daha kolaydır. Anne sütü, bebeğinizin susuzluğunun gidermesinin ve besinlenmesinin en iyi yoludur. Ayrıca, bebeğiniz özellikle ishal ve kusmaya neden olan bir böcek tarafından ısırılırsa, anne sütü iyi bir tedavi yöntemi olacaktır.

 

Bebeğinizi güneşin altında üzün süre kalmasını engelleyin: Bebeğinizin kafasından uçmayacak çene altı şeritli kenarlı bir şapka da yanınıza alın.

 

Hem dış mekan hem de iç mekan aktiviteleri için plan yapın: Parklar, festivaller, açık hava konserleri, plajlar ve çocuklara yönelik diğer aktiviteler gibi pek çok açık hava yaz aktivitesi var. Bununla birlikte, aşırı yaz sıcağından veya beklenmedik bir yağmurlu günden kaçmak için bazı yedek iç mekan aktivitelerinin planlanması her zaman akıllıca olacaktır. Hava çok sertleştiğinde alternatif seçenekler için çocuk müzelerine, kapalı havuzlara veya su parklarına göz atın.

Önceki gönderi
Sonraki gönderi

Yorum bırakın

Yorumlar onaylandıktan sonra yayınlanır